Perfect breakfast

Easy fruits pancakes

  • 200 ml of milk
  •  ¾ glass of flour
  • 1 egg
  • half tablespoon of cinnamon
  • one banana & one apple
  • oil

Mix flour with milk and egg, add cinnamon. If the batter seems too thick add a little more milk, if its to thin add some flour, it should be thick enough not to run down from the fruits. Peel the fruits, cut them into smaller pieces and put them into the batter. Fry it on one tablespoon of oil until it will get lightly browned on the bottom, turn and brown the other side. Serve it with natural yogurt and /or honey.

*Insted of apple or banana you can use fresh pineapple or mango.

Racuchy z owocami

  • 200 ml mleka
  • ¾ szklanki maki
  • 1 jajko
  • pół łyżeczki cynamonu
  • banan & jabłko
  • olej

Zmieszaj składniki na ciasto (najlepiej przy pomocy blendera:), dodaj cynamon. Jeśli ciasto jest za rzadkie dodaj mąki, jeśli za gęste – mleka. Konsystencja musi być na tyle gęsta, aby ciasto nie spływało z owoców. Obierz owoce, pokrój na mniejsze kawałki, maczaj w cieście, po czym smaż na oleju z obu stron, aż racuchy nabiorą złotego koloru. Podawaj z jogurtem albo / i miodem.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s