Scallops with goat cheese

  • few scallops
  • a piece of goat cheese (for one scallop 1 cm slice of goat cheese roll)
  • black sesame
  • butter for frying
  • salt & pepper

Clean the scallops, leaving a red piece, shells wash thoroughly or boil. Scallops fry gently on butter. On every shells place the slice of goat cheese, then carefully put on it scallop, season with salt and pepper, before serving sprinkle with black sesame seeds.

 Przegrzebki z kozim serem

  • kilka przegrzebków
  • kawałek koziego sera (na jednego przegrzebka przypada plaster rolady o grubości 1 cm)
  • czarny sezam
  • masło do smażenia
  • pieprz&sól

Oczyść przegrzebki, pozostawiając czerwony kawałek, muszle dokładnie umyj lub wygotuj we wrzątku. Przegrzebki delikatnie usmaż na maśle, na muszli ułóż plaster koziego sera, na nim ostrożnie ułóż przegrzebka, popieprz i posól, przed podaniem posyp czarnym sezamem.

Advertisements

2 thoughts on “Scallops with goat cheese

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s